Forsiden
Hvem er jeg?
Mit repertoire
Sidste nyt
Billeder
Musikeksempler
Priser
Bestil cd'er
Kontakt
"Garn og Gaver"

Hvem er jeg?

Lidt om, hvem jeg er og hvor jeg kommer fra.
Jeg er født i Korea i 1971 og blev adopteret til Danmark i en alder af 5 mdr. sammen med en tvillingesøster. Vi voksede op i Haderslev i Sønderjylland, hvor grundstenene til min sangkarriere blev lagt af min daværende musiklærerinde, Harriet Hørning. Siden kom jeg til Randers i 1990 og begyndte at optræde på Cafe No. 38, som dengang var samlingssted for byens musikere. Siden har jeg været lidt til og fra byen, og er nu, efter en årrække i Langå, endt i Gjerlev mellem Randers og Hadsund hvor jeg bor sammen med min mand, Jan, og mine to yngste børn, Thomas, født i 2006, og Benedicte fra 2014.
Min ældste søn, Christian, fra 1993, er autist og bor på et bosted ved Hobro.

Jeg kan desuden fortælle, at jeg udover at hedde Sun Nyo, også i daglig tale hedder noget så almindeligt som Eva Madsen. Desværre er der lidt for meget ”Mormors kolonihavehus” forbundet med lige præcis dét navn, så i december 1999 dukkede der et nyt navn op i showbizz, nemlig Eva Sun Nyo.

Og siden har jeg optrådt til firmafester med op til 350 deltagere, logejubilæer, tema-fester, receptioner, bryllupper og i mange andre sammenhænge. Mit største publikum var i november måned 2006, hvor jeg optrådte for ikke mindre end 1100 mennesker i Randershallen! Men jeg synger også gerne for små forsamlinger, som da jeg var i Polen og synge til sølvbryllup, som blev holdt i parrets dagligstue med 20 gæster. Men mit mindste publikum var 10 mennesker til en lille intim middag, så intet for stort og intet for småt.

Oftest er der tale om optrædener á 20 minutter - ½ times varighed, men jeg er desuden begyndt at underholde ved lidt længerevarende arrangementer, f.eks. kirkekoncerter, matinéer i ældreklubber osv., men skulle du stå og mangle en til at synge en enkelt sang i kirken til et bryllup, eller måske en begravelse eller bisættelse stiller jeg også gerne op til det.

Kontakt mig og lad os få en snak om, om det lige er mine sange, der ville kunne gøre din fest uforglemmelig!