Forsiden
Hvem er jeg?
Mit repertoire
Sidste nyt
Billeder
Musikeksempler
Priser
Bestil cd'er
Kontakt

Sidste nyt!

November går på hæld, og der er i dag en måned til juleaften.
Oktober og november har været nogenlunde rolige måneder med kirketjans, et dejligt nyt bekendtskab med Sæby pensionistklub, og et mindst lige så dejligt gensyn med OK Klubben i Silkeborg.
Det har dog også været et par måneder, hvor jeg skulle tage afsked med min mentor, samarbejdspartner og ven gennem 30 år, pianist Martin Petersen, som døde d. 29. oktober og blev bisat d. 4. november.
En æra er forbi, og han er savnet! Havde det ikke været for ham, var jeg aldrig nået så langt, som jeg er med min musik.

Æret være hans minde!

Men "the show must go on", som Martin garanteret ville have sagt, så jeg vil benytte lejligheden til at gøre lidt (sen) reklame for min advents- og julekoncert, som finder sted:

Onsdag d. 1. december kl. 19.00
i
Sødring Kirke

Sødringholmvej 12, 8970 Havndal
(Der er gratis entré.)

Det bliver en lidt anderledes koncert, da jeg dels har Monica Vestervig med som akkompagnetør på orgel, dels er repertoiret denne aften koncenteret om jule-og adventssalmer med en enkelt christmas carol og små orgelstykker som eksstra krydderi. Vi vil fokusere på nogle af de mindre kendte jule- og adventssalmer, samt nogle af de melodier, man plejer at gå udenom, fordi der findes et mere kendt alternativ. Det skal dog ikke være ukendt alt sammen, så der vil også være lejlighed til at synge med på et par af de salmer, der nu engang hører julen til!

Vel mødt!